Diskret termostat

Diskret termostat

Thermotech lanserar en elektronisk rumstermostat med trådbunden anslutning för vattenburen golvvärme. Termostaten finns även med transparent front, vilket gör att kunden kan anpassa komponentens utseende efter placering.

Den finns i två modeller, där basmodellen XC A har PI-regelerteknik, börvärdesbegränsning, nattsänkning och ventilmotionering som standard. Den arbetar i temperaturområdet 5 till 30 °C. Modellen XC AF har utöver basmodellens funktioner även möjlighet att ansluta golvgivare, vilket ger utrymme för max/minbegränsning av golvtemperaturen.

Temperaturområdet för luften är samma som för basmodellen, temperaturområdet för golv är 15 till 39 °C. Modellerna kan utrustas med lock för offentliga lokaler.

Publicerad 30 mars 2014

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.