INSTALLATIONSKÖP | 9 mar 2016

Carls Elektriska blir en del av Energivärden

Från och med den 26:e februari 2016 är Carls Elektriska ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Vretensborg som ingår i en grupp av företag kallat Energivärden.

– Carls Elektriska, som är ett mycket väletablerat elinstallationsföretag i Stockholm, kommer att komplettera vår verksamhet på ett naturligt sätt och ge oss bättre kontroll över en större del av affärsprocessen, säger Håkan Sandholm VD i Energivärden.

Energivärden blir i och med detta förvärv en grupp bestående av sex bolag med verksamhet inom VVS, styr och övervakning och el (AB Energivärden, Carl Hansson Rör & Värme, Ventilator, Vento, Styrvärden Q och Carls Elektriska). Totalt har gruppen ca 160 anställd och omsätter ca 350 miljoner kronor.

– Detta blir en ny och spännande fas i företagets utveckling där det är lätt att se fördelarna för alla inblandade parter, säger Kerstin Lundman Carls, VD och en av de förra huvudägarna till Carls Elektriska.

                                                                                                                                                                             

Frågor om ovanstående besvaras av Sture Sandholm, styrelseordförande i Energivärden Holding AB (sture.sandholm@energivarden.se), Håkan Sandholm, VD i Energivärden AB (hakan.sandholm@energivarde.se) eller Kerstin Lundman Carls, VD i Carls Elektriska (kerstin@carls-el.se)

Publicerad 9 mars 2016

På nytt jobb

André Andersson har anställts som serviceingenjör på Lindinvent AB, Lund. Han kommer från NCC Sverige.
Håkan Askemar har anställts som säljande regionsutvecklare hos Bevent Rasch AB med placering i Stockholm. Han kommer från Ekovent.
Christian Persson har anställts som servicetekniker på Samsung AirCon i Stockholm.
André Stridh har utnämnts till vd för Umia i Ystad.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.