Studiebesök på J-Huset, Akademiska sjukhuset i Uppsala

J-Huset, Akademiska sjukhuset i Uppsala, omfattar cirka 60 000 kvadratmeter. Byggnaden inrymmer bland annat 96 patientrum, 10 operationssalar och en ny mottagning med ett antal mottagningsrum, dagvårdsrum och dialysplatser. I huset ska det även finnas en aula för 130 personer.

Det nya 100-huset kommer främst att inhysa cancervård, röntgen och specialmedicin. Det finns plats för närmare 100 patienter, och alla rum är enkelrum. Utrustning för strålning och operation har den senaste tekniken och är framtagen i samarbete med Uppsala universitet.

Ingång 100 utformat med långsiktig hållbarhet i fokus. Det betyder att vi valt en generell utformning av stomme och installationer som ger mångsidig användbarhet och förenklar framtida anpassningar. Låg energianvändning och miljövänliga byggnadsmaterial uppfyller mer än väl dagens krav och är certifierade enligt Miljöbyggnad Guld.

Vid ett unikt studiebesök kommer J-huset och dess installationer att visas under ledning av Robert Hansson, Region Uppsala.

Vi träffas i Entrén, ingång från Dag Hammarskjölds väg den 20/2 kl. 14.30.

 

 

 

 

 

 

 

torsdag 20 februari 2020
Kl. 14:30
Medlem pris: 
0,00 kr
Lokalavdelning: 
Uppsala

OBS - logga in för att få medlemspris.

Anmälan

4 platser kvar

Registrera deltagare nedan. En deltagare i taget och gå sedan vidare för att slutföra anmälan.