Frukost med BeBo & Belok på Building Sustainability 18!

Building Sustainability 18 är Nordens största konferens om hållbarhet inom fastighetsutveckling, nybyggnation, renovering, energi, stadsutveckling och social hållbarhet. Inled konferensen med en frukost med BeBo & Belok!

Börjar: onsdag den 24 oktober 2018 kl. 08.00
Slutar: onsdag den 24 oktober 2018 kl. 09.30
Plats: Stockholm City Conference Centre, Barnhusgatan 12-14, Stockholm
Kostnad: Frukostseminariet är kostnadsfritt!

Anmälan sker på denna länk

En av grundpelarna i ett hållbart samhällsbyggande är energieffektivitet, både vid nyproduktion och renovering. Här är nätverk som BeBo och Belok viktiga.

Medlemmarna i BeBo och Belok består av några av de inom energieffektivisering mest ambitiösa fastighetsägarna i landet. Nätverken ger fastighetsägarna möjlighet att träffas och dela erfarenheter, diskutera möjligheter samt engagera sig i gemensamma projekt för att demonstrera och utvärdera nya lösningar. Resultaten är öppna och tillgängliga för alla och sprids via nätverken.

BeBo, Belok logos
Välkommen att inleda konferensen med en frukost med Energimyndigheten, BeBo och Belok!
Som komplement till konferensen genomförs ett antal kostnadsfria frukost- och lunchseminarier, öppna även för andra än konferensbesökarna. Frukosten serveras från klockan 8.00 och 8.30 börjar presentationerna. Klockan 10.00 invigs sedan konferensen. Se programmet för övriga frukost- och lunchseminarium här.

Program
Energimyndigheten satsar på nätverk som BeBo och Belok
Tomas Berggren, Energimyndigheten
Aktuella projekt och fördjupningsområden
Göran Werner, koordinator för BeBo och Per-Erik Nilsson, koordinator för Belok
BeBo och Beloks gemensamma Resultatkonferens 14 november 2018
Se mer information om nätverken på www.belok.se samt www.bebostad.se.

Frukostseminariet hålls i samband med konferensen Building Sustainability, 24 - 25 oktober. Som deltagare på frukostseminariet har du 10 % rabatt på avgiften till konferensen. Rabattkoden får du vid anmälan till frukostseminariet. Läs mer och anmäl dig till konferensen nedan.

Building Sustainability 18
Under två dagar lyfts utmaningar och lösningar genom hela samhällsbyggnadsprocessen, från planering och byggnation till förvaltning. Konferensen bjuder in till en area för ärliga samtal, debatter och kritiska perspektiv. Det kommer vara möjligt att nätverka med ledande experter och beslutsfattare samt över 30 stycken case med goda exempel.

Konferensen arrangeras av Stockholms stad tillsammans med SGBC (Sweden Green Building Council). Klicka här för program, mer information och anmälan.

 

 

 

onsdag 24 oktober 2018
Kl. 08:00
Medlem pris: 
0,00 kr
Anmälan stänger: 
torsdag, 27 september, 2018 - 08:30

Registreringen är stängd och det går inte längre att anmäla sig till aktiviteten.