Digital teknikutbildning - Energi-, resurs- och kostnadseffektivt byggande av hus med gott inomhusklimat

Energi-och Miljötekniska Föreningen bjuder in till teknikutbildning med Lars Ekberg, CIT Energy Management, om energi-och kostnadseffektivt byggande och god inomhusklimat.

Kursen vänder sig till dig som vill reflektera över vad det är som egentligen krävs för ett säkerställt gott inomhusklimat. Det handlar om ambitionerna och kraven på inomhusklimatet, och det handlar om hur vi ska säkra funktionen hos de tekniska lösningarna som ska bidra till det goda inomhusklimatet. Vi kommer också att prata om hur vi samtidigt kan säkerställa att byggnaderna blir energieffektiva.

För att kunna gå från ord till handling behöver ekonomen och teknikern förstå varandra. Därför berör vi även metoder för att räkna på de tekniska lösningarnas ekonomiska lönsamhet, LCC.

Slutligen reflekterar vi över det faktum att fastighetssektorn måste bidra till en långsiktigt hållbar framtid genom att arbeta systematiskt med effektiv användning av energi och andra resurser. Vi går i det sammanhanget igenom några enkla exempel på beräkning av byggandets klimatpåverkan; vi tittat alltså kort på begreppet LCA.

Kursledare:  Lars Ekberg, CIT Energy Management
Datum: tisdag 9 juni, 2020
Tid: Kl. 09.00 – 12.00
Plats: Digital länk via Teams, anmälda deltagare får en länk inför kursen. Länken skickas ut runt 16:00 dagen innan kurs.
Pris: 1.995 kr ex moms för medlemmar. 
Är du inte medlem betalar du ordinarie pris om 2.750 kr ex moms.

 

Ett medlemskap i Energi- och Miljötekniska Föreningen kostar 790 kr per kalenderår, vilket betyder att du tjänar in kursavgiften direkt genom att gå på en teknikutbildning! I medlemskapet ingår en rad medlemsförmåner samt branschens ledande tekniktidning Energi & Miljö. Du blir medlem HÄR.

 

 

tisdag 9 juni 2020
Kl. 09:00
Medlem pris: 
1 995,00 kr
Aktivitetstyp: 

OBS - logga in för att få medlemspris.

Anmälan

Registrera deltagare nedan. En deltagare i taget och gå sedan vidare för att slutföra anmälan.