Digital mässa - Fastighetsfokus VVS 2020

Ni har väl inte missat att Energi- och Miljötekniska föreningen tillsammans med bla. VVS-Fabrikanterna, Säker Vatten AB och Nordbygg arrangerar Fastighetsfokus VVS 2020.

På grund av rådande samhällsläge så arrangeras mässan i ett digitalt format och tillsammans med en stor mängd utställare ger vi er möjlighet att ta del av produktnyheter, seminarier och nätverkande från kontorsstolen eller kanske till och med hemma i soffan!

 

 

 
Energi- och miljötekniska föreningen arrangerar tillsammans med Säker Vatten ett flertal seminarium under mässan. EMTFs profil rör själklart installationstekniska frågor och fokus ligger i år på Energi och Digitalisering.
 

Seminarie 1.

Signhild Gehlin, Teknisk Doktor och vd på Svenskt Geoenergicentrum håller föredrag om geoenergins utveckling i Sverige, Norden och vad det innebär för fastighetsbranschen och hur geoenergin kan spara pengar för fastighetsägarna.

 

Seminarie 2. 

Edwin Måradson, civilingenjör Samhällsbyggnad och certifierad miljöbyggsamordnare håller, utifrån sin mångåriga erfarenhet som energikonsult i nybyggnadsprojekt, föredrag om de fallgropar som finns under projekteringsstadiet i byggprojekt vilka kan bidra till avvikelser mellan beräknad energianvändning och faktisk energianvändning.

 

Semiarie 3.

Hans Söderström, Installationsföretagen, inleder med en rapportering om genomförda utvecklingsprojekt tillsammans med Andreas Udd, VRA, expert digitala hjälpmedel i produktionen. Lavinius Arva, NCC, berättar om det pågående Smart Built-projektet ”Färdplan digitala leveranskedjor” där vikten av standardiserad produktinformation belyses och vikten av att förstå denna informationskedja från beställare, via konsulter/leverantörer/entreprenörer till fastighetsägaren och dess förvaltning.

 

Anmälan sker direkt på Fastighetsfokus hemsida: https://fastighetsfokusvvs.se/

Datum: 25 november 2020
Tid: Kl. 09.00 – 16.00
Plats: Digitalt 
Pris: Kostnadsfritt

 

Ett medlemskap i Energi- och Miljötekniska Föreningen kostar 790 kr per kalenderår, vilket betyder att du tjänar in kursavgiften direkt genom att gå på en teknikutbildning! I medlemskapet ingår en rad medlemsförmåner samt branschens ledande tekniktidning Energi & Miljö. Du blir medlem HÄR.

 

onsdag 25 november 2020
Kl. 09:00
Medlem pris: 
0,00 kr

OBS - logga in för att få medlemspris.

Anmälan

0 platser kvar

Registrera deltagare nedan. En deltagare i taget och gå sedan vidare för att slutföra anmälan.