Digital kurs - Akustik för installatörer

Energi- och miljötekniska föreningen fortsätter sin populära och omtyckta satsning på ett digitalt kursutbud under hösten med kursen Akustik för installatörer.

Kursen leds av Lennart Karlén, civilingenjör och akustiker på ACAD International, med mångårig erfarenhet av VVS- och akustikfrågor. 

Kursen vänder sig i första hand till VVS-konsulter, installatörer och projektledare men kan också vara nyttigt för dig som verkar i beställar-ledet.

 

Vår lokalavdelning i Stockholm bjuder in till kurs i akustik. Då kursen hålls i digitalt format välkomnar vi deltagare från hela Sverige.

 

Ljudproblem från installationer är vanligt förekommande i både nybyggen och vid ombyggnader och vållar beställare problem.

Denna kurs ger dig allmän kunskap om akustik och hur ljudproblem kan minimeras. I kursen ingår delar om vilka ljudkrav som ställs av myndigheter, akustiska måttenheter och vilka problem som kan uppstå vid olika typer av tekniska lösningar och hur dessa kan lösas och hur verifieras.

 

Kursledare: Lennart Karlén, ACAD International
Datum: 22 oktober 2020
Tid: Kl. 09.00 – 12.00
Plats: Digitalt via Teams, anmälda deltagare får en länk inför kursen på eftermiddagen/kvällen innan kursdagen.
Pris: 1.995 kr ex moms för medlemmar. 
Är du inte medlem betalar du ordinarie pris om 2.750 kr ex moms.

 

Ett medlemskap i Energi- och Miljötekniska Föreningen kostar 790 kr per kalenderår, vilket betyder att du tjänar in kursavgiften direkt genom att gå på en teknikutbildning! I medlemskapet ingår en rad medlemsförmåner samt branschens ledande tekniktidning Energi & Miljö. Du blir medlem HÄR.

 

torsdag 22 oktober 2020
Kl. 09:00
Medlem pris: 
1 995,00 kr
Aktivitetstyp: 
Lokalavdelning: 
Stockholm

OBS - logga in för att få medlemspris.

Anmälan

Registrera deltagare nedan. En deltagare i taget och gå sedan vidare för att slutföra anmälan.