Vi söker försäljningsansvarig för områdena fläktar för ventilation och kyla med huvudinriktning på energieffektivisering av befintliga system och anläggningar.

 

 

 

 

 

 

 

För att ytterligare stärka vår närvaro på marknaden behöver vi anställa ännu en medarbetare med ansvar för försäljningen av fläktar för ventilation och kyla med huvudinriktning på energieffektivisering av befintliga system och anläggningar. Du kommer att få ansvar för delar av distrikt Mälardalen.Dina arbetsuppgifter:

• Besöka ventilationsentreprenörer, konsulter och fastighetsägare inom delar av distrikt Mälardalen. Du presenterar ebm-papsts välkända och breda produktsortiment.

• Ansvara för säljprocessens alla delar: kundbokningar, införsäljning, offerter, prognoser, orderhantering och uppföljning.

• Leta upp aktuella projekt och driva dem tillsammans med kund.

• Delta i mässor och seminarier.

• Placeringsort Stockholm eller annan lämplig ort inom distriktet som i sin helhet innefattar Storstockholm, Uppland, Södermanland, Östergötland, Västmanland, Dalarna och Gotland.Din bakgrund/personlighet:

• Har arbetat med teknisk försäljning. Kunskaper inom Ventilation eller kyla är meriterande.

• Tycker om att arbeta självständigt och har en uthållig karaktär.

• Har förutsättningar för att driva långsiktiga projekt med kunder samtidigt som du har förmågan att få avslut i dina affärer.

• Har en ambition och fallenhet för att utveckla befintliga kunder samt är intresserad av att skapa nya affärsrelationer.

• Är fokuserad, driven och idérik.

• Förmodligen är du utbildad gymnasieingenjör eller motsvarande.Vi erbjuder:

• Ett utvecklande arbete på ett framgångsrikt och lönsamt företag med världsledande produkter. Vi på ebm-papst har genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. Vi ser fram emot att även du med ditt positiva sätt och med din specialistkompetens kan bidra till att utveckla företaget och den goda stämningen som råder i teamet. Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070 – 471 12 94 eller maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se eller fyll i din ansökan här!

Välkommen att söka! Urval sker löpande. Om företaget:

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. Vi försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden. Vårt moderbolag finns i Mulfingen i Tyskland. I Sverige har vi huvudkontor, tillverkning och lager i Järfälla. Vi har lokala försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Järvsö, Ljungby, Växjö, Älvsbyn och Örebro. Totalt har ebm-papst ca 13000 anställda i 57 länder och omsätter ca 1,6 miljarder Euro. I Sverige är vi 65 medarbetare och har en omsättning på ca 350 miljoner kronor.Vår GreenTech-strategi innebär att vi arbetar för en hållbar utveckling och i november 2013 utsågs ebm-papst till Tysklands mest hållbara företag med den prestigefyllda utmärkelsen The German Sustainability Award.