Teknisk säljare för Sverige

 

 

 

 

 

 

 

 

Interzon AB utvecklar och tillverkar avancerade ozongeneratorer för industriell och professionell användning. Produkterna används inom olika områden för luktreducering men även mycket aktivt inom restauranger och fastigheter där vi renar frånluftskanaler från fett, sot och lukter. Marknaden är global och bland våra kunder finner man några av världens kändaste snabbmatskedjor. Huvudkontoret finns i Täby norr om Stockholm där försäljning, utveckling, och service sköts. I övrigt sker all produktion i dotterbolaget Interzon OÜ i Tallinn.

Om tjänsten
Som teknisk säljare har du ett helhetsansvar för försäljning av våra produkter i Sverige. Du ansvarar för att driva affärs- och kundnytta genom hela projektprocessen; från kontakter med arkitekter och konsulter, till installatörer och slutkund. Du kommer att jobba självständigt och hela tiden känna av marknaden och omsätta den kunskapen till säljdrivande aktiviteter. Som teknisk säljare rapporterar du direkt till VD. Du är stationerad på huvudkontoret i Täby med resor inom Sverige och även utomlands efter behov.

Bakgrund
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av försäljning och du har troligtvis en bakgrund inom ventilations- och byggbranschen.

Som person är du affärsdriven, målinriktad och handlingsorienterad – du hjälper gärna kunden att se nya lösningar och som leder framåt mot affär. Du är en god pedagog och har förmåga att få med dig din omgivning. Du är trygg i att hålla presentationer och att tala inför större grupper. Du har hela tiden igång flera olika projekt och har en tydlig förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen som Säljansvarig är det viktigt att du är uthållig och är van med långa säljcykler.

Följande grundkrav bör vara uppfyllda av dig som söker:

  • Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande

  • Minst 5 års erfarenhet av säljarbete inom Sverige

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

  • Goda datakunskaper och framförallt MS Office

  • B-körkort och tillgång till egen bil

Tillträdesdag: 1 mars 2017

Ansökan och CV sändes in per e-post till: VD Mika Lindfors, mika.lindfors@interzon.com