Teknisk Säljare

 

 

TPi Klimatimport AB startades 1996 och har idag 4 anställda samt representerar ett 10-tal leverantörer av produkter inom komfort och komersiell kyla och värmepumpar. Vi är inte det “stora” Företaget, utan det mindre som alltid sätter Kunden i centrum. Vårt mål är att marknadsföra kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

 

Säljare
Vi söker en Utesäljare med placering i Stockholm/Järfälla.
I tjänsten ingår det att självständigt planera och genomföra besök hos VVS-konsulter och installatörer runt om i Sverige. I din roll kommer du att dimensionera och lämna förslag på tekniska lösningar med våra produkter. Arbetet innebär ansvar för försäljningen av våra produkter till installatörer i hela Sverige.
Vissa övernattningar (10-20/år) förekommer i samband med resor. Produktutbildning kommer att ske internt, samt hos våra leverantörer, främst Italienska.

Din Profil:
Vi söker dig som är affärsinriktad teknisk säljare som förutser kundernas behov och prioriterar god service och nöjda kunder.Vi ser gärna att Du har en
teknisk gymnasie-/högskoleutbildning med inriktning mot VVS eller likvärdigt samt kännedom om Ackumulatortankar, Fäktkonvektorer och Klimataggregat samt värmepumpar och vätskekylaggregat. Vi tror även att du har ett ekonomiskt kunnande samt kunskap om entreprenadverksamhet. Du har några års arbetslivserfarenhet som konsult, säljare eller marknadsförare. Egenskaper som är viktiga för att klara av rollen är att du är självgående, har ett väl utvecklat ordningssinne och trivs med att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo. Du är social och kommunikativ och vi tror även att du är en person som sätter värde på en god laganda och gillar att arbeta tillsammans i ett härligt team. God datavana och goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten samt inneha körkort.

Välkommen med Din skriftliga ansökan snarast eller senast 2018-02-15 till:

TPi Klimatimport AB
Att.: Thomas Palmberg
Runstensvägen 5
175 61 Järfälla
eller mail: thomas@tpiab.com

Vi behandlar givetvis Din ansökan konfidentiellt.

Vill Du veta mer om tjänsten?
Kontakta Thomas Palmberg på 08-445 77 98.

Försäljare från rekryteringsfirmor undanbedes.