Säljare

Resema Luftfilter är ett familjeföretag med nära 50 års erfarenhet vad gäller utveckling, tillverkning och marknadsföring av luftfilter för komfortventilation och stoftavskiljning. Resema utvecklas ständigt och idag finns vi representerade på 9 orter runt om i Sverige samt i Köpenhamn, Danmark. På fyra orter har vi hämtlager och till viss del även tillverkning. Resemas huvudkontor är beläget i Tranås på Småländska höglandet. Med vår kunniga personal är vi kundens rådgivare i filterbranschen. Läs mer på resema.se

Resema söker ytterligare en säljare i Stockholm
Resema expanderar och vi söker nu ytterligare en säljare till vårt kontor i Stockholm. Tjänsten innebär ett utmanande och omväxlande arbete i en spännande och växande bransch. I rollen som säljare jobbar du med B2B-försäljning, såväl nykundsbearbetning som vård av befintliga kunder. Resema erbjuder högkvalitativa ventilationsfilter, vi har stor flexibilitet både när det gäller utbud och utformning, detta för att kunna leverera optimala filterlösningar för varje unik kund. Vår målgrupp består i första hand av serviceföretag, fastighetsägare och företag inom tillverkningsindustrin. 

Du kommer att ingå i ett team på 4 personer samt utgå från vårt kontor i Solnastrand. Du kommer arbeta med hela säljcykeln från prospektering till avtalsskrivning och därefter vård av din kundstock. I tjänsten får du mycket eget ansvar att boka och genomföra dina kundbesök samt planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du har kontakt med högt uppsatta beslutsfattare hos stora serviceföretag men även driftpersonal. Under dina första veckor utbildas du internt vad gäller våra produkter, tjänster samt system. Därefter arbetar du parallellt med en annan säljare för att lära dig ytterligare innan du tar dig an kundmöten på egen hand. Till din hjälp har du säljsupport och övriga funktioner som backar upp dig. Genom att vara tillgängliga för varandra arbetar vi på Resema för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Vem är du?
Du har en avslutad gymnasial utbildning samt några års dokumenterad erfarenhet av försäljning. Mycket meriterande är att ha erfarenhet från ventilationsbranschen alternativt från bygg-eller fastighetsbranschen. Du skriver och talar obehindrat på svenska, innehar B-körkort samt har god datorvana. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för affärer och en erfarenhet som speglar ditt försäljningssätt. Du är laddad och redo att hitta nya kunder på marknaden och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer. 

För att lyckas i rollen ser vi att du är kommunikativ, en god lyssnare, har en stark servicekänsla samt triggas av nöjda kunder och att leverera resultat. Du har en förmåga att förstå kundens behov och kunna omvandla det till aktivt sälj genom ett engagerat, kreativt och lösningsorienterat arbetssätt. Du är strukturerad och motiveras av att ständigt utvecklas tillsammans med kunderna. 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och självständig person. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och trivs med att vara en representant för bolaget och dess produkter. 

Kontaktperson
Skicka din ansökan och eventuella frågor via mail till anna.emeras@resema.se.

Varmt välkommen med din ansökan!