Projektsäljare till Stockholm

Arbetsuppgifter
Som säljare hos TTM arbetar du rådgivande och stöttande mot kund i deras produktval och projektoptimering. Du förvaltar och utvecklar TTM:s befintliga och potentiella kunder såsom VVS-konsulter, entreprenörer och grossister. Till din hjälp har du en kollega på fältet i Stockholm, trygg backup från våra innesäljare och produktspecialister samt produktion och logistik.

Distriktet omfattar Stockholm / Mälardalen samt delar av Norrland. Tjänsten innebär en del resor och övernattningar (ca 20 per år) men en stor del av din tid bevakar du objekt och följer upp offerter med utgångspunkt från hemmakontoret i Stockholmsregionen.

Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet och förståelse av VVS-, kyl- eller ventilationsbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och gärna objektförsäljning med långa säljprocesser. Har du erfarenhet inom styr- och reglerteknik är det en merit. Vi tror att ett trevligt sätt, stort engagemang  och eget driv är en förutsättning för att lyckas. Du har utbildning inom energi och/eller VVS-byggteknik, samt datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Vi erbjuder dig marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och kontorsersättning.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen som vi samarbetar med i denna rekrytering, telefon 031-704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

TTM Energiprodukter har mer än 40 års erfarenhet av utveckling och marknadsföring av kvalificerade produkter för VVS, värme- och kylsystem. Den största produktgruppen är prefabricerade shuntgrupper, som marknadsförs under varumärket Shuntopac®.

Vår vision är att TTM Energiprodukter ska vara förstahandsvalet av lösningar som ger effektiva flöden, förenklar installation och ger säker, långsiktig funktion med bra totalekonomi för slutkunden.

Läs mer och ansök  http://www.ttmenergi.se/foretaget/lediga-platser