Junior teknisk projektledare

Hos Epecon får du möjligheten att komma in hos ett välkänt företag som har stort förtroende från sina kunder i VVS-branschen, en bransch där det händer mycket. I rollen som junior teknisk projektledare kommer du att få arbeta med och lära dig av kompetenta kollegor med expertkunskap inom branschen. Vill du bygga en långsiktig och spännande karriär på ett framgångsrikt bolag inom VVS-branschen? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Academic Work söker för Epecons räkning en junior teknisk projektledare. Epecon är nytänkare inom vattenburna värmeprodukter och behöver nu rekrytera in en till teknisk projektledare till sitt team. Epecon är ett framgångsrikt och utvecklingsfokuserat bolag som hela tiden har siktet inställt på nya möjligheter och affärer. Du kommer att arbeta från Epecons kontor i Sollentuna men också arbeta i nära samarbete med koncernens systerbolag i Norge samt med fabriken i Lettland.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Epecon. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter
Som teknisk projektledare kommer du arbeta med en stor variation av teknik- och produktfrågor inom Epecon. Din roll innebär mycket kontakter med såväl interna som externa kontaktytor såsom VVS-konsulter, arkitekter och installatörer. Du kommer även att arbeta med teknisk dokumentation, teknisk rådgivning och projektering. Du är också med och bidrar med din kompetens och kunskap vid produktutveckling och andra tekniska frågor.

Du arbetar i nära samarbete med en tekniskt ansvarig kollega med mångårig erfarenhet inom branschen som kommer att fungera som din mentor och också säkerställa att du får den kunskap och den introduktion du behöver. Utöver det så har du mycket kontakt med företagets säljorganisation och även med koncernens fabrik i Lettland.

Tjänsten passar dig som vill komma till en långsiktig arbetsgivare i en spännande bransch där du på sikt kommer att kunna bli en expert inom ditt område. Hos Epecon får du dessutom arbeta med riktigt kompetenta kollegor på ett framgångsrikt företag.

Profil
Vi söker dig som har en lämplig utbildningsbakgrund inom teknik såsom gymnasieingenjör eller KY, med fördel mot VVS, energi eller miljö. Du har ett intresse för VVS-branschen och vill komma till en långsiktig arbetsgivare där du kommer att utvecklas i rollen som projektledare och bli expert på Epecons produkter, med stöd från mycket kompetenta kollegor. B-körkort är ett krav för tjänsten då du kommer att arbeta med kunder runt om i Stockholmsregionen.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från VVS-branschen eller liknande roll sedan tidigare samt om du har kunskap/erfarenhet av något CAD-program, exempelvis AutoCAD, MagiCAD eller SolidWorks.

För att lyckas och trivas i tjänsten är du en social och serviceminded person med ett intresse för teknik och med en stor vilja att skapa dig en intressant och spännande framtid hos Epecon. Du har en grundförståelse och/eller intresse för VVS med dig i bagaget och en stor nyfikenhet att fördjupa dig och bli expert inom området. Eftersom du kommer att arbeta med mycket kontakter med såväl interna som externa kontaktytor så är det viktigt att du är en kommunikativ och social person och har en känsla för att ge god service. Du är samtidigt noggrann och analytisk i ditt förhållningssätt och tycker om att arbeta med dokumentation och problemlösning. Självklart är du en uppskattad kollega som sprider positiv energi och som tillsammans med dina kollegor vill vara med och bidra till Epecons fortsatta framgång.

Övrig information
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Placering: Sollentuna

Kontaktuppgifter: Elin Karman, Rekryteringskonsult 08-562 467 48

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
är du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget
Epecon marknadsför och säljer radiatorer och konvektorer för vattenburen värme. Bolaget omsätter ca 100 MSEK, har god lönsamhet och en stark marknadsposition med över 30 års erfarenhet av den svenska marknaden. Epecon ingår i norska privatägda Lyngson-gruppen som utöver Epecon också har verksamhet i Norge och produktion i Lettland. Epecon och Lyngson-gruppen har en platt organisation och ger stort ansvar och stora möjligheter till samtliga anställda. Epecon är idag 14 anställda och har låg personalomsättning.

Ansök via länken: https://www.academicwork.se/annons/junior-teknisk-projektledare-till-epe...