Enhetschef

Vi växer! Är du vår nye enhetschef?

De senaste 80 åren har Ventilator befunnit sig i ständig utveckling. Nu växer vi och utökar företaget med en enhet. Till den behöver vi en ny en-hetschef.

Vill du ta nästa steg i din karriär?
Vi tror att du är projektledare, ingenjör eller projektör och verksam inom bygg- eller installationsbranschen och har ett intresse för både teknik och affärer. Nu vill du ta ett ytterligare steg i din utveckling. Som enhetschef kommer du att ha affärsansvar för gruppen och till hjälp har du erfarna pro-jektledare som driver projekten, samt interna funktioner för support och stöd. Kontakta oss och kom förbi på en kopp kaffe så berättar vi mer om oss och våra planer.

Ventilator är ett familjärt företag i snabb utveckling. Vi är tillräckligt stora för att vara ett seriöst alternativ på alla typer av entreprenader i regionen. Vi ingår i företagsgruppen Energivärden med över 150 anställda.
 

Enklast kontaktar du oss genom att ringa Mats Ogenborg på 070-971 14 42 eller genom att klicka på länken längst ner och fylla i formuläret så kontaktar vi dig.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm

Ansökan
Ansök senast: 2017-12-15

Kontaktperson
Mats Ogenborg
Vd Ventilator
070-971 14 42
mats.ogenborg@ventilator.se

Ansök här: http://ventilator.se/karriar/