Medlemsförmåner beskrivning

 

Tidningen Energi & Miljö, 9 nr/år, värde 1545 kr

Energi & Miljö är tidningen för installationsbranschens vassaste tekniker och ingenjörer. Är föreningens medlemstidning och kommer ut  med 9 utgåvor/år. Tidningen bevakar alla nyheter i branschen samt gör djupdykningar i intressanta ämnen och bevakningsområden. Tidningens största enskilda läsargrupp är vvs-konsulterna, men tidningen når yrkesfolk i alla branschled och dessutom en grupp studerande. 42 procent av läsarna är inköpsansvariga, och 64 procent har övergripande ansvar inom något av områdena vvs, energi eller miljö. Tidningen bevakar framför allt teknikutveckling och regelverk som påverkar byggandet och branschens aktörer.

 Lokalverksamhet på 29 orter

Det finns 29 lokalföreningar runt om i landet. Varje lokalförening anordnar egna studiebesök, föreläsningar, luncher mm. Lokalverksamheten är otroligt viktig för medlemmarnas yrkesverksamma kontaktnät samt kompetensutveckling. Klicka här för att se var våra lokalavdelningar finns>> (öppnas i nytt fönster)

 Rabatt och förtur på kurser och konferenser

Som medlem har man alltid minst 20% rabatt på våra kurser och konferenser. Man har självklart även förtur till de kurser och konferenser som har hög efterfrågan på platser. Även rabatt hos andra utbildningsföretag: EGA, IMI Hydronics, Teknologisk Institut  och Slussen

 Rabatt på litteratur

Vi ger ut egen litteratur i form av handböcker mm.  Du hittar hela utbudet i vår egen webbshop. Som medlem har man alltid minst 20% rabatt och inbjudan till en extra förmånlig bokrea för medlemmar. Även 20 % rabatt på standarder och litteratur från SIS.

 Medlemsplatsen på webben

Du har även tillgång till tidningarna i digital form när du är inloggad. Aktuell utgåva och tidigare utgåvor.